PVC PROZORI

Dizajnirani i napravljeni tako da se savršeno uklapaju u vaš dom, veliki izbor prozora i vrata na tržištu kombinuju energetsku efikasnost, elegantan dizajn, visoku bezbjednost i pristupačnost.
Pvc prozori su izrađeni od pvc mase koja je potpuno otporna na vremenske uslove.
Okviri i krila prozora pojačani su pocinačanim čeličnim profilima. Elementi su opremljeni izo staklom 4/16/4 u standardnoj izvedbi sa prozorskim okovom po želji kupca.
Uobičajena toplotna provodljivost prozora iznosi Uw=1,3 W/m2 ili manje. Što je ovaj faktor (Uw) niži to znači da prozor ima manju toplotnu provodljivost i da bolje izoluje.
Ukoliko je toplotna provodljivos prozora niža od 0,9w/m2 govorimo o izuzetno energetski štedljivom prozoru. Sljedeći bitan faktor kod stolarije je njena zvučna izolacija. Pvc prozori pružaju zvučnu izolaciju do 47 dB.

AL PROZORI

Aluminijski prozorski okviri imaju veliku postojanost oblika, što je od bitne važnosti kod velikih prozorskih okvira i veliku postojanost na vremenske uticaje. Oni ne stare i laki su za održavanje. Estetski uklopivi bilo na stambenim ili poslovnim objektima.
Sa aluminijskom stolarijom možete biti sigurni u cca 30-50 dodina. Postojane stolarije bez ikakvih promjena i bez posebnog održavanja.