PVC VRATA

Pvc vrata nisu samo jedan od elemenata dizajna, ona su ogledalo svake kuće i kao takva moraju ispuniti posebne uslove. Moraju biti pouzdana, štititi od vremenskih uslova i pružiti maksimalnu sigurnost. Pvc vrata se mogu koristiti i kao pregradna vrata između prostorija kao i pomoćna vrata za razne ostave i magacine.

  • PODIZNO KLIZNA VRATA

Sistemi kliznih vrata omogućavaju harmoničan pristup bašti, terasi ili balkonu u vaš životni prostor i time povećavaju kvalitet stanovanja. Kako pri naknadnom renoviranju starih objekata ne bi moralo vršiti velike konstruktivne izmene,  sistemi kliznih vrata se mogu proizvesti u najrazličitijim dimenzijama i nude savršena rešenje za sve Vaše individualne želje. U ponudi je široka paleta konstrukcijskih tipova.

Želeli bi smo da Vam predstavimo sisteme za podizno-klizna vrata (HS) i paralelno-klizna-kip-vrata (PSK). Podizno-klizna vrata su veoma pogodna u slučaju pomeranja velikih staklenih površina. Krila miruju na odvojenim šinama, a prilikom otvaranja se lagano podigne krilo i pomeri u stranu. Paralelno-klizna-kip-vrata se upotrebljavaju kod manjih prolaza kao što su to balkonska vrata. Pokretno krilo se lako kipuje, pomera na šinu-vodjicu i pomera u stranu.

Stabilni višekomorni profil vrhunskog kvaliteta

  • Dugogodišnja postojanost i otpornost na razne vremenske uticaje, kao i veoma lako održavanje
  • Velika debljina spoljašnjeg zida profila i mnogobrojne lamele sprečavaju krivljenje štoka
  • Velike dimenzije čeličnog ojačanja garantuju optimalne statičke vrednosti
  • Ravna površina, higijenski veoma laka za održavanje
  • ULAZNA VRATA

Napravljena od specijalnih profila veće širine i statičkih osobina uz posebna metalna ojačanja, toplotno i izolacijski kvalitetno zatamljena.
Ulazna i pregradna vrata pored jedinstvenih Veka višekomprnih profila posjeduju panelnu ispunu koja dodatno daje visoku termo i zvučnu izolaciju.
Uvodeći nove brave sa poboljšanom bezbjednošću na kliznim vratima domova, pruža se zaštita protiv najnovijih metoda nasilnog ulaza u skladu sa poboljšanim standardima bezbjednosti i performansi.
Ulazna vrata moguće je napraviti sa posebnim bravama i sistemima zaključavanja koje onemogućuju lak ulaz u Vaš objekat. Brave sa „kljunom“ onemogućavaju neželjene goste u Vašem domu.
Kao dodatni vid zaštite Vas i Vašeg doma preporučujemo varijantu sigurnosnih stakala koji se ne razlijeću prilikom lomljenja već ostaju zaljepljena za foliju.

ALU VRATA

Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti bezprijekorna sto se tiče trajnosti,funkcionalnosti zaštite i estetike. Te zahtjeve najbolje ispunjavaju aluminijska ulazna vrata izrađena od masivnih profila vrhunskih proizvodjača  sa vrhunskom termo i zvučnom izolacijom. Odabirom ovih sistema ulaznih vrata osim vrhunske kvalitete dobijate i estetski najprihvatljiviju opciju i ekskluzivnost. Osim modernog i bezprijekornog dizajna aluminijska vrata ostvaruju i dodatne prednosti kao sto su lakše održavanje i veća stabilnost. U saradnji sa proizvodjačem vrhunskog okova Stublina vrata se mogu opremiti sa bravama sa više tačaka zaključavanja čime se postiže veći stepen zaštite od provale.