O kompaniji

Home O nama

Kada birate, birajte najkvalitetnije.

Moderna smo, prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda, usluga i procesa, te profesionalnim pristupom svojih uposlenika teži stvaranju zadovoljnih kupaca i stvaranju vodeće pozicije u području proizvodnje PVC i ALU stolarije u BiH i izvan nje.

Naš cilj je unapređenje kvalitete života ljudi, zaštita okoliša i uvođenje novih trendova na tržišta, a naša tradicija garancija je kvalitete i pouzdanosti.

Kvalitet, inovacije, integritet, kreativnost.

Poslujemo na području cijele BiH, a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište Njemačke, Austrije, Švicarske, Italije i drugdje. Također smo svoj rad uskladili s međunarodnim normama upravljanja kvalitetom prema ISO 9001 i upravljanja okolišem prema ISO 14001. To nas obvezuje da prihvaćamo politiku kvalitete i upravljanja okolišem i s njom povezana pravila dosljedno provodimo u cilju zadovoljstva naših kupaca i očuvanja okoliša. Dugogodišnjim poslovanjem izgradili smo odnos povjerenja s našim kupcima i suradnicima, zasnovan ne samo na kvaliteti našeg rada, već i na brizi za potrebe ljudi za koje stvaramo proizvode.

450+

Uspješno

završenih projekata

10+

Zemalja

širom Evrope

20

Godina

iskustva